keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Puskurii ^^

Eilen alotettiin Sonjan kanssa hiomaan auton etupuskuria ja tänään saatiin se valmiiks. Hiottiin ja maalattiin se. Meillä oli ehkä hieman ongelmia sen maalin sekoituksen kanssa mutta hehe, saatiin sitten loppujen lopuks sellasta väriä kun ajateltiinkin ja ehkä jopa vähän hienompaakin (kirkkaan violettia ♥ ), ja maalaus sujui hyvin. Pieniä valumia tuli mutta nekin on sellatteessa paikassa ettei niitä kauheen helposti huomaa.

Tänään sitten Marikan avustuksella sekotettiin lakka, ja mentiin sonjan kanssa sitten lakkaamaan sitä ^^ ♥
Vedettiin aluks ihan ohut kerros siihen päälle, pidettiin noin 5 min tupakkitauko, annettiin lakan kuivua sen aikaa ja mentiin sitten vetämään se paksumpi lakkakerros siihen päälle, Eikä valutettu yhtään !  (kai :DD) Pyydän ateeksi että ei ole kuvia, mutta tosiaan joo mun kännykkä väittää että muisti on täynnä vaikka ei tosiaan pitäis olla joten en ole saanut otettua kuvia, ja se puskuri näyttää siniseltä siinä valossa \o/ =D laitan niitä sitten joskus kun on aikaa ja parempia mahdollisuuksia.
Mä en uskalla mennä kattoon sitä et missä kunnossa se meidän puskuri oikein on mutta joooo.. kyllä sitä jossain vaiheessa :D Mä luotan siihen että se onnistu !

Jätettiin meidän puskuri kuivumaan nii mitäs sitten?
Arvatkaa huvikseen!

Junanosat.

Oi kyllä, junanosat.

Niistä mä en sitten puhu enää mitään vaan meen jatkaan töitä.
(Eli niitä junanosia.)

Naapurin Ernesti kiittää ja kuittaa jälleen kerran. Mosh!

1 kommentti:

  1. Hauskan letkeää luettavaa, hienoa! Säilytä teksti oman näköisenäsi, niin blogista tulee varmasti suosittu. Eikö ne junanosat olekin mukavia? :-)

    VastaaPoista